Ghidul Serviciilor
Ora Curateniei - Servicii De Curatenie
inapoi la firma 36 vizite
Poza Servicii curatenie persoane fizice
Foto

Spalarea corecta a perdelelor poate parea o sarcina grea, prin urmare solutia optima este cea de a apela la Ora Curateniei, daca doriti sa le pastrati într-o stare perfecta. Serviciul de spalare si calcare nu numai ca contribuie la estetica unei camere, ci si la eliminarea prafului si a petelor, lasându-le curate, fresh si calcate.

Cât de des ar trebui sa curatati draperiile ?

Este ideal pentru curatarea draperiilor si perdelelor o procedura la fiecare trei pâna la sase luni. Totusi, în mod realist, se poate face o data pe an pentru draperii si perdele mai grele.

Modalitati de a va mentine draperiile si perdelele curate pentru o perioada lunga de timp

Când faceti procedura de curatenie în casa, nu uitati sa curatati toate partile perdelelor care aduna praful, cum ar fi valturile, tijele pentru perdele si finisajele. Daca aspiratorul nu are o perie, puteti folosi o matura cu mâner lung, cu fibre sintetice moi, pentru a preveni acumularea prafului. Puteti, de asemenea, sa va scuturati usor perdelele în timp ce le închideti în fiecare noapte, pentru a îndeparta orice praf din pliuri. Daca doriti sa va curatati impecabil draperiile si perdelele, cel mai bine este sa apelati la un profesionist specializat în curatarea draperiilor. Profesionistii de la Ora Curateniei sunt gata sa te ajute, în primul rând vor scoate draperiile pentru curatare, apoi le va agata din nou dupa ce curatarea este completa. 

Compania Ora Curateniei nu numai ca ofera servicii excelente de curatare pentru draperiile si perdelele Dvs, dar suntem, de asemenea, instruiti si experimentati în instalarea acestora odata ce acestea au fost curatate. Personalul nostru este bine echipat si se poate asigura ca sunt aplicate toate procedurile corespunzator.
Ora Curatenie are un serviciu complet de curatare chimica a draperiilor si a perdelelor - de la demontare la curatare, presare pâna la reinstalare si calcare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.