Ghidul Serviciilor
Ora Curateniei - Servicii De Curatenie
inapoi la firma 21 vizite
Poza Servicii curatenie persoane juridice
Foto

Este de cea mai mare prioritate sa avem un mediu curat si sanatos pentru copiii nostri. Acesta este motivul pentru care Ora Curateniei, a instruit specialistii sa presteze servicii de curatenie pentru institutiile de învatamânt la cel mai înalt nivel. Exista tot felul de bacterii periculoase pentru copii, de aceea este important  ca mediul sa fie igienizat în mod regulat.
La Ora Curateniei prestam servicii profesionale de curatenie în toate institutiile de învatamânt : scoli,  gradinite, scoli primare, licee, colegii, universitati si academii. Orice cadru educational, indiferent daca este o scoala sau o universitate, necesita un standard ridicat de curatenie. Stim ca fiecare institutie de învatamânt este diferita si noi suntem gata sa investim timp si efort, sa facem un plan individual, menit sa aduca un aer curat si un spatiu igienizat elevilor si profesorilor.

Operatiunile de curatenie în institutiile de învatamânt includ:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.