Ghidul Serviciilor
Hollywood Smile Dental Clinic-Cabinet Stomatologic- Bucuresti
inapoi la firma 297 vizite
Poza Radiologie dentara
Foto
Foto

Oral Care beneficiaza si de propriul centru de radiodiagnostic, astfel scurtand numarul sedintelor si oferind pacientului posibilitatea de a-si vedea radiografiile in timp real si de a trece imediat la planul de tratament in cabinetul medicului specialist.

Radiografia permite clinicianului sa localizeze anumite afectiuni ce nu sunt vizibile in cadrul examenului clinic. Enumeram doar cateva dintre acestea:

APARATURA

Aparatele de radiologie Oral Care sunt ultramoderne, digitale si non-invazive, dozele de radiatii emise de acestea fiind extrem de reduse. Ele ne permit sa utilizam programe diferite pentru fiecare pacient in parte si sa reducem doza de radiatii chiar si mai mult pentru copii.

Colegiul American de Radiologie si Societatea de Radiologie din America de Nord fixeaza doza maxima admisa de radiatii acumulate intr-un an la 20 mSv, in timp ce o expunere in centrul nostru nu deapseste 0,2 mSv, cifra de 100 de ori mai mica.

Pacientului ii pot fi prezentate radiografiile in cabinet pe ecranele tactile. Acesta poate partcipa, astfel, la imediata editare a acestora, respectiv la planul de tratament si le poate primi editate si interpretate prin e-mail in cazul in care doreste sa le examineze indeaproape.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.