Ghidul Serviciilor
Cmi Dr. Fotescu Otto-Gheorghe-Cabinet Acupunctura -Bucuresti
inapoi la firma 343 vizite
Poza Tratamente naturiste
Foto

  

  Tratamentele pe baza de plante medicinale apiterapia in afectiuni de nas gat si afectiuni reumatismale ale capului si coloanei cervicale reprezinta o alternativa interesanta atat pentru medicul practician cat si pentru pacienti. - Prin varietatea infinita si adaptabilitatea tratamentelor la particularitatile cazurilor patologice cat si la necesitatile personale ale omului bolnav, aceste terapii reprezinta o solutie de viitor. - In cabinetul nostru tratamentele specificate se fac optional, la cererea expresa a pacientului. - Se folosesc produse achizitionate exclusiv din magazine de specialitate - Tratamentul fitoterapeutic utilizeaza combinatii de plante medicinale sub diferite forme (pulberi vegetale, macerate la rece, extracte hidro-alcoolice, siropuri, tincturi, lotiuni unguente naturale)- Tratamentul se adreseaza fiecarui pacient si nu afectiunii in general. - Fitoterapia nu exclude alte tratamente clasice sau naturale si are indicatii in mai toate afectiunile cunoscute. - In cadrul cabinetului se pot practica :          - Tratamente local - Aplicatii locale, inhalatii si aerosol.         

         -  Tratamente Generale (ceaiuri, siropuri, tincturi)

           top

 2. Plante medicinale frecvent folosite In practica medicinala naturista sub forma de extract natural, ceaiuri, amestec de ceaiuri- CATINA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.