Ghidul Serviciilor
Ornament, Piatra Neamt - Ornamente De Gradina Si Decoratiuni Arhitecturale
inapoi la firma 2603 vizite
Poza Refaceri Ornamente Arhitecturale
Foto

Reconstituim si Refacem Ornamente Arhitecturale Vechi din Ipsos sau Ciment Arata respectul cuvenit cladirii cu o valoare arhitecturala sau istorica. Ar trebuii ca renovarile sa cuprinda o reconditionare responsabila a tuturor elementelor decorative printre care si ornamentele de pe fatada sau cele din interior, iar aici atentia merita indreptata catre lucrarile de reconstituire a elementelor ornamentale deteriorate.

Procesul de restaurare a ornamentelor incepe cu identificare elementelor problema. In functie de materialul din care este facut ornamentul de restaurat se aplica metode diferite. In principiu obiectele sunt curatate, partile lipsa reconstruite folosind materialul adecvat, dupa care se va crea matrita si se vor multiplica daca va fi vorba de mai multe ornamete din acelasi model.

Echipa noastra de mesteri poate reconstitui orice fel de ornament decorativ din ipsos sau beton de pe fatadele sau din interioarele cladirilor vechi sau de patrimoniu care sunt avariate din diverse motive.

Refacerea Consolelor de pe Fatada unei Cladiri de Patrimoniu din Centrul Vechi al Sibiului.PASUL 1 - IDENTIFICAREA ORNAMENTELOR ARHITECTURALE DETERIORATE

Se identifica elementele decorative care trebuie reconstituite si se demonteaza o piesa care sa fie identica cu cea care trebuie reconstituita. Daca piesa care trebuie reconstituita nu mai exista aceasta se poate confectiona dupa poze

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.