Ghidul Serviciilor
Dr. Dragos Totolici-Cabinet Stomatologic -Constanta
inapoi la firma 1526 vizite
Poza Aparate dentare
Foto

Aparatele fixe sunt cele care se lipesc pe suprafeţele dinţilor şi acţionează constant, în aceste circumstanţe medicul putînd aproxima durata perioadei de tratament. Aceste aparate se pot folosi din jurul vîrstei de 12 ani. Ca şi rezultat ele sunt eficiente dar de cele mai mute ori necesită extracţia cîte unui premolar. În momentul în care se decide aplicarea unui aparat ortodontic fix, pacientul trebuie să înţeleagă necesitate menţinerii unor reguli stricte referitoare la igiena bucală dar să-şi însuşească şi cerinţele referitoare la regimul alimentar pe care trebuie să îl respecte.

În funcţie de tiparul anomaliei se vor comanda şi bracketurile,arcurile şi elasticele necesare, astfel încît pînă la aplicarea aparatului fix va dura o perioadă pe care medicul o va comunica pacientului. Activările şi monitorizarea la aparatul fix sunt mai dese pacientul trebuind să respecte cu stricteţe programările pe care medicul le face.

Este bine de ştiut că există posibilitatea de a alege în funcţie de indicaţiile medicului bracketuri fizionomice (cu o culoare asemănătoare dintelui) şi bracketuri metalice. Preţul acestora este variabil, cele fizionomice, estetice fiind mai scumpe puţin decît cele metalice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.