Ghidul Serviciilor
Ovigarden, Timisoara - Amenajare Si Intretinere Spatii Verzi
inapoi la firma 1165 vizite
Poza Amenajari spatii verzi
Foto
Foto
Foto

Lucrari de pavaje cu pavele si din lespezi de piatra naturala. Placari terase cu piatra naturala. Amenajare jocuri de apa, cascade, iazuri. Amenajare

OVI GARDEN amenajeaza spatiile verzi proiectate luand in considerare fiecare aspect important al mediului in care lucreaza si acorda o deosebita atentie fiecaruia dintre elementele cuprinse in proiect. Diferitele lucrari propuse, fie ca sunt operatiuni simple sau transformari complexe, totale, ale unor spatii verzi sau de recreere, sunt abordate in aceeasi maniera profesionista, punand pret pe esteticul urban si ecosistem.

Serviciile OVI GARDEN integreaza inr-un tot unitar proiectarea, realizarea si intretinerea ulterioara a spatiilor verzi, gradinilor si a locurilor de joaca pentru copii. Conceptul OVI GARDEN se bazeaza pe colaborarea directa dintre client si specialistii nostri, fiecare noua realizare reflectand personalitatea unica a clientului.

Consultanta oferita de OviGarden in privinta tendintelor si tehnicilor potrivite pentru proiectul propus dezvaluie clientului o perspectiva profesionala si posibilitatea de modelare a propriei viziuni asupra proiectului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.