Ghidul Serviciilor
Ovigarden, Timisoara - Amenajare Si Intretinere Spatii Verzi
inapoi la firma 1167 vizite
Poza Intretinere spatii verzi
Foto
Foto

Oferim servicii profesionale de intretinere a spatiilor verzi si gradinilor proiectate si amenajate de catre OVI GARDEN asigurand deasemenea si servicii de intretinere a altor lucrari de acest gen, servicii de reconstructie si reabilitare a spatiilor verzi, parcuri, locuri de joaca.

Serviciile OVI GARDEN integreaza inr-un tot unitar proiectarea, realizarea si intretinerea ulterioara a spatiilor verzi, gradinilor si a locurilor de joaca pentru copii. Conceptul OVI GARDEN se bazeaza pe colaborarea directa dintre client si specialistii nostri, fiecare noua realizare reflectand personalitatea unica a clientului.

Consultanta oferita de OviGarden in privinta tendintelor si tehnicilor potrivite pentru proiectul propus dezvaluie clientului o perspectiva profesionala si posibilitatea de modelare a propriei viziuni asupra proiectului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.