Ghidul Serviciilor
Ovi Trans Spedition - Preluare Si Livrare Marfuri De Tip Palet, Stefanesti / Arges
inapoi la firma 395 vizite
Poza Ovi Trans Spedition - detalii firma
Foto
Foto
Foto

Firma a fost înfiintata în 2006, iar activitatea a început în 2008. Fiind vorba despre transportul rutier de marfuri, compania noastra îndeplineste asteptarile clientilor sai la cele mai înalte standarde de calitate si preturi imbatabile.

Angajatii nostri sunt profesionisti cu experienta bogata în domeniu, care se dedica în fiecare clipa pentru o executie rapida a serviciilor solicitate. Inovatie, excelenta si integritatea sunt cele trei valori fundamentale care ne ghideaza în eforturile noastre de a adauga constant valoare serviciilor noastre.

Compania noastra se bazeaza pe:

Efectuam transporturi rutiere de marfuri, în regim de grupaj, expres, exclusiv, etc., pe rute interne si externe, oriunde în România si în Europa.

Cu noi, marfa dumneavoastra va fi în siguranta, si întotdeauna va ajunge la timp.

Contactati-ne cu încredere!

 LOGISTICA AUTO

Transport-ul a devenit o necesitate înca de la începutul anilor '80, pe masura ce timpul a trecut, necesarul de transportare a marfurilor a devenit din ce în ce mai mare, astfel s-a nascut sistemele de transport si logistica.

 DEPOZITARE

De-a lungul anilor am închiriat în majoritatea cazurilor, dar si dat în servire mai multe depozite de marfa, acestea sunt localizate de-a lungul Europei de est si vest, astfel asiguram timpi de raspuns cât mai mici fata de clientii nostri.

 ÎNCARCATURA

Indiferent de volum, atâta timp cât este pe un palet, noi îl transportam! Indiferent de cerere, noi îti garantam solutia optima pentru nevoile dumneavoastra.

 MONITORIZARE

Indiferent de faptul ca marfa dumneavoastra este în miscare sau doar se relaxeaza într-o pauza de masa, mereu esti informat de locatia sa, astfel stii când ajunge si cât mai are pâna ajunge la destinatie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.