Ghidul Serviciilor
Spitalul Oxxygene
inapoi la firma 978 vizite
Poza Despre Spitalul OXXYGENE
Foto

Care este lucrul cel mai important pentru un pacient care doreste sa se interneze? Încrederea ca se afla în grija unei echipe medicale bune . Si aceasta , deoarece succesul unei terapii depinde în primul rând de experienta si cunostiintele medicale ale echipei medicale, sustinuta de un personal de îngrijire competent. Pe parcursul celor 10 ani de activitate, experienta acumulata a constituit un impuls de a merge mai departe, de a oferi servicii calitativ superioare. Spitalul are în dotare aparatura moderna de evaluare clinica si tratament a patologiei cardio-vasculare, neurologice, digestive, osteoarticulare.

Spitalul detine si aparatura moderna de fizioterapie precum si personal de specialitate. Cazarea se realizeaza în camere de 2 si 3 paturi, dotate cu televizor LCD, sistem de climatizare , paturi confortabile cu optiuni multiple, echipamente de monitorizare. Pacientii nostri sunt persoane unice, individuale. In ingrijire, imbinam competenta , calitatea serviciilor medicale cu empatia fata de pacienti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.