Ghidul Serviciilor
Spitalul Oxxygene
inapoi la firma 978 vizite
Poza Geriatrie
Foto

Geriatria este o specialitate medicala ce se ocupa de tratarea bolilor asociate imbatranirii. In cadrul Clinicii Oxxygene din Otopeni avem o experienta de aproximativ 10 ani in domeniu si 51 de paturi dedicate acestor afectiuni.

O echipa de specialisti evalueaza rapid problemele de sanatate ale pacientului si initiaza terapia cea mai adecvata raportata la varsta si bolile acestuia. Principala noastra preocupare este sa avem o relatie calda si de supraveghere pe termen lung a patologiei persoanelor care ni se adreseaza

Evaluare geriatrica standardizata
Evaluarea geriatrica standardizata se refera la identificarea deteriorarii clinice si a factorilor de risc ai acesteia.

Aceste deteriorari se refera la:
– agravarea unei boli
– inrautatirea statusului functional

Evaluarea este un proces multidimensional realizat pentru a asista abilitatea functionala si sanatatea mentala a persoanelor in varsta.

Evaluarea geriatrica standardizata difera de evaluarea medicala standard prin:
– stabilirea unor legaturi multidisciplinare
– accentuarea importantei abilitatilor functionale si a calitatii vietii
– includerea domeniilor nemedicale (sociale si de integrare in mediu)

Evaluare neuropsihologica
Evaluarea gerontoneuropsihologica are drept scop principal diagnosticarea precoce unei boli de memorie si cuprinde o evaluare multidisciplinara (psiholog, psihiatru, psihogeriatru) utilizand printre altele teste psihometrice specifice.
Astazi cand incidenta dementei Alzheimer este in continua crestere se impune diagnosticul precoce al acestor boli de memorie pentru a se lua masuri rapide pentru imbunatatirea  prognosticului si calitatii vietii pacientului?
Toti pacientii internati in cadrul Spitalului Oxxygene beneficiaza  de aceasta evaluare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.