Ghidul Serviciilor
Ozon Company - Unelte-Echipamente
inapoi la firma 228 vizite
Poza Piscicultura
Foto

Stiinta acvaculturii, ramura economica a pisciculturii, ofera metode si tehnici diversificate de crestere intensiva a pestilor in cadrul fermelor piscicole.

Multitudinea sistemelor existente ne obliga sa ne directionam oferta din aceste pagini spre acele aparate si metode de baza indispensabile, in principiu, tuturor crescatorilor orientati spre obtinerea performantelor economice.

Acvacultura reprezinta o alternativa utila si facila a pescuitului clasic deoarece da posibilitatea cresterii in conditii 100% controlabile a intregului proces, de la stadiul de puiet la cel matur din momentul recoltarii.

Prin aceste metode se pot evita ciclurile naturale (inghet, furtuna, prohibitie etc.) care conditioneaza de multe ori pescuitul in anumite perioade ale anului oferind posibilitatea degustarii, practic la orice ora, a carnii de peste proaspat.

Folosirea in fermele piscicole (balti), pe parcursul intregului proces, a tehnicilor si aparatelor necesare practicarii intensive a acvaculturii, constituie diferenta dintre profitabilitate si pierdere.     

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.