Ghidul Serviciilor
Pajero International - Termopane Si Tamplarie Pvc / Baia Mare
inapoi la firma 422 vizite
Poza Plase insecte
Foto

Plase fixe

Sunt realizate din profile din aluminiu 9×30 si sunt prevazute cu mânerase rotative pentru fixare. Sunt coplanare cu tocul ferestrei.

Plase cu balamale

La constructia plselor cu balama se utilizeaza profilul de aluminiu 17×25. Colori disponibile: Alb ,maro , stejar auriu, nuc, mooreiche, antracit, mahon. Colori RAL doar la comanda.

Recomandate pentru ferestre :

Plase mobile tip rulou cu caseta laterala – sunt prevazute pentru usi de balcon

Pentru a se putea monta in conditii optime pe laterala cu caseta e recomandat sa fie liber tocul ferestrei 45 mm, 15 mm pe partea opusa si 32 mm sus respective jos.Sunt disponibile in variantele alb, maro de baza, vopsite in culori RAL, sau vopsite in culori imitatie lemn (stejar auriu, brad si mahon).

Plase mobile tip rulou cu caseta sus

Pentru a se putea monta optim este necesar un spatiu liber din rama ferestrelor de minim 45 minim partea superioara, de 32 mm pe laterale si de 15 mm in partea inferioara.Sunt disponibile in variantele alb, maro de baza, vopsite in culori RAL, sau vopsite in culori imitatie lemn (stejar auriu, brad si mahon).

Plase tip usa

Recomandate pentru usi . Profilul utilizat are dimensiunile 40×20.

Culorile disponibile: alb, maro, nuc, stejar auriu, mooreiche, antracit, polareiche .

Latimea maxima – 1200 cm

Inaltime maxima – 2500 mm

Suprafata maxima – 2.25 mp

Plase culisante

Culorile disponibile: alb, maro, nuc, stejar auriu, mooreiche, antracit, polareiche .

Latimea maxima – 1200 cm

Inaltime maxima – 2500 mm

Inaltime maxima – 2500 mm

Se poate alege si varianta de plasa culisanta dubla daca din motive tehnice plasa se monteaza distantata de tamplarie. In acest caz avem doua cercevele de dimensiuni egale care culiseaza pe o sina dubla

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.