Ghidul Serviciilor
Pajero International - Termopane Si Tamplarie Pvc / Baia Mare
inapoi la firma 424 vizite
Poza Tamplarie PVC
Foto

 

PROFILUL PVC SALAMANDER BLUE EVOLUTION

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC.

Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile:

 PROTECTIA CLIMATULUI, EFICIENTA ENERGETICA, PROTECTIA MEDIULUI

Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie. Combinatia dintre profilele blueEvolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Compania SALAMANDER, a proiectat si produce acest sistem pentru cei ce doresc:

Clasa A pentru toate profilele din sistem, cea mai buna calitate de marca fabricata în Germania.

Noua generatie de ferestre este combinatia perfecta între tehnologia de vârf inovativa si conventionala. Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pâna la latimea de 52mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica.

Latimea îngusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rîndul lor aduc câstiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important în cazul ferestrelor montate la case pasive.

Coeficientul de transfer termic al profilelor pot atinge valori de pana la Uf = 0,74 W/m2K cu armatura Thermtec. Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar si la greutati mari ale sticlei printr-o proiectare speciala a camerelor de armare.

Sistem conventional de profile din PVC-otel pentru ferestre albe si colorate avand marele avantaj de a nu determina limitari formale sau functionale.

Sistemul de etansare cu doua garnituri de tamponare si o garnitura de mijloc, doua din cele trei fiind pozitionate pe cercevea.

Pe lânga alb sunt disponibile ferestre într-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.