Ghidul Serviciilor
Pajero International - Termopane Si Tamplarie Pvc / Baia Mare
inapoi la firma 424 vizite
Poza Tamplarie PVC
Foto

Ferestrele si usile realizate in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei. Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este din anumite puncte de vedere unic în comparatie cu competitorii din clasa sa.

Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizeaza si deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile, latimea constructiva de 76mm, coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K .

Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci si tehnologia încorporata care îmbunateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie.

Sistemul pentacameral, cu o latime constructiva de 76mm, confera o excelenta izolare termica, ranforsari din otel zincat de dimensiuni generoase, asigura stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de productie, nu lasa nici o sansa zgomotului si frigului.

Suprafata cu o structura de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la intemperii si foarte usor de curatat. Tâmplaria fabricata din STREAMLINE SL 76 este una cu calitati deosebit de avantajoase, caracterizata printr-un design elegant si proprietati de izolare termica si fonica superioare, într-un cuvânt COMPETITIVA.

 

Termopane in Baia Mare Maramures, calitate superioara , raport calitate pret excelent.

Diferite folii imitatie lemn la categoria culori standard (pe stoc), Stejar Auriu, Mahon, Tiama (Siena Noce), Stejar Închis (Mooreiche), Nussbaum precum si o gama variata de decoruri disponibile la comanda speciala.

Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC.

Caracteristicele sistemului SALAMANDER STREAMLINE

Observtii valabile în cazul sistemului STREAMLINE

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.