Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Birouri de lucru
Foto

Action este un birou ajustabil compact si stabil care poate avea numeroase utilizari. Datorita dimensiunilor reduse, poate fi instalat într-un colt al unui spatiu deschis sau al unei zone de receptie, unde clienti sau diferiti participanti la evenimente se pot ocupa de e-mailuri sau apeluri telefonice urgente.

Picioarele pliabile determina o importanta economie de spatiu la depozitare, în timp ce micile roti înlesnesc mutarea lui în pozitie pliata. Astfel de caracteristici permit ca acest birou reglabil sa fie extrem de util pentru un post care implica o munca ocazionala de birou, dar si pentru un sediu mai putin spatios.

Datorita ajustarii înaltimii si dimensiunilor disponibile, Action este la fel de potrivit pentru ore mai lungi de lucru, permitând utilizatorului sa îsi schimbe confortabil pozitia de la statul pe scaun la lucrul din picioare.

Schema de culori, îmbinând nuante neutre si naturale, permite o integrare usoara în amenajari interioare diverse. O piesa in alb, de exemplu, poate crea un birou cochet care favorizeaza o munca productiva de la birou sau de acasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.