Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 39 vizite
Poza Birouri de lucru
Foto

Concentration este un birou ergonomic si versatil. Constructia stabila, cu linii netede si un blat generos, creeaza un spatiu confortabil de lucru.

Numeroase customizari în ceea ce priveste forma si dimensiunile va permit sa va configurati biroul conform preferintelor si spatiului disponibil. Drepte sau radiale, piesele din gama Concentration sunt disponibile si în varianta de birou reglabil manual, pentru a încuraja o postura corecta. Versiunea cu un corp inclus de depozitare permite utilizatorului sa aiba la îndemâna obiectele necesare si sa îsi creeze un spatiu de lucru mai personal.

Unul dintre avantajele principale ale acestei colectii de mobilier operativ este piciorul larg ce contine pe interior o conducta pentru cabluri. Alaturi de alte solutii optionale de gestionare a cablurilor, cum ar fi top access sau mediabox, întregul sistem previne dezordinea si reduce riscurile de accidente.

O paleta larga de culori, inspirata din natura, însufleteste spatiul si creeaza un mediu relaxant. Pentru a creste functionalitatea sistemului si a îmbogati aspectul general, va punem la dispozitie posibilitati suplimentare de personalizare cu ajutorul panourilor optionale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.