Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Birouri manageriale
Foto

Brilliance este un birou manager care emana forta si eleganta. Design-ul atemporal este completat de componente ample, pentru a crea un spatiu stabil de lucru pentru lideri puternici. Paravanul pentru picioare – furnizat în aceeasi culoare a blatului – sporeste robustetea acestei piese de mobilier, în timp ce extensia optionala a biroului si corpurile alaturate pentru depozitare ofera un acces usor la obiectele necesare.

Brilliance este, de asemenea, un birou reglabil pe înaltime, ceea ce permite utilizatorului sa beneficieze de un confort sporit si, astfel, sa lucreze la un potential ridicat.

Liniile curate, geometrice si nuantele naturale predominante, combinate cu elemente în alb sau în culori închise, permit integrarea atât în interioare clasice cât si în ??spatii contemporane. Dimensiunile disponibile îl fac potrivit în zone largi si reduse deopotriva. Numeroasele componente suplimentare ale acestei colectii de mobilier directorial, cum sunt mesele si unitatile de depozitare, ofera o mare flexibilitate în amenajarea completa a biroului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.