Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Birouri manageriale
Foto

Consonance este un birou director cu aspect elegant si profesional. Schema de culori conservatoare, în nuante naturale deschise si închise, este completata prin detalii discrete ce adauga aspectulului general clasic o nota de contemporaneitate.

Liniile distinctive si suprafetele netede emana bun-gust si reprezinta o propunere de succes pentru liderii dinamici care au preferinte bine definite.

Consonance creeaza spatii de lucru nu doar reprezentative, ci si functionale. Diferite configuratii cu extensii de birou permit utilizatorului sa lucreze împreuna cu o alta persoana, într-un mediu de stransa colaborare. Caseta optionala, disponibila pe partea stânga sau dreapta, creste functionalitatea si simplifica gestionarea cablurilor.

Aceasta colectie de mobilier birou directorial ofera o mare flexibilitate în ceea ce priveste spatiul de depozitare, printr-o varietate de dulapuri, biblioteci si casetiere mobile. Diverse modele si dimensiuni de mese sunt de asemenea disponibile, pentru a va oferi posibilitatea de a aranja mici colturi de întâlnire sau spatii mai largi de conferinta

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.