Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Birouri manageriale
Foto

Ellegance este o piesa clasica de mobila birou directorial cu accente moderne subtile. Structura simpla, asemanatoare lemnului, construita într-un design minimalist, câstiga un aer contemporan cu ajutorul elementelor delicate din aluminiu.

Schema de culori naturale, incluzând atât tonuri deschise cât si închise, asigura o amenajare placuta într-o varietate de interioare de birou. Dimensiunile compacte si liniile drepte permit aranjarea în diverse configuratii pentru a se integra în spatiile disponibile.

Dincolo de un aspect rafinat, Ellegance este si o statie de lucru eficienta pentru liderii puternici. Panoul de modestie încorporat ofera un aer de confort si robustete, în timp ce extensia si corpurile de depozitare optionale mentin lucrurile în ordine si la îndemâna.

Acest set mobilier birou contine o gama extinsa de corpuri fixe si mobile pentru depozitare dar si mese de întâlnire în diferite forme, ceea ce creeaza numeroase posibilitati de amenajare completa a zonei de lucru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.