Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Cabine acustice
Foto

Cabinele fonoizolante pot fi o alternativa mai economica si mai eficienta la crearea unor birouri individuale în cadrul companiilor cu spatii deschise largi. Acestea au dimensiuni reduse care le permite sa fie amplasate oriunde fara a supraaglomera zona.

Cabinele noastre acustice Absorption pot fi o oaza de confidentialitate si liniste în mijlocul unui mediu zgomotos. Acestea sunt concepute pentru a ajuta angajatii sa se concentreze pe sarcinile de lucru si pentru a asigura o calitate superioara a apelurilor vocale.

Utilitatile disponibile în fiecare cabina permit persoanelor sa lucreze independent de restul echipei, evitând distrageri care pot duce la nemultumire, stres si performante scazute.

Absorption îmbina caracteristici functionale si estetice deopotriva. Forma surprinzatoare si grupurile de materiale si de culori disponibile pot adauga o nota de stil si caldura în orice birou. Prin alaturarea familiei de pufuri Privacy si a scaunului Insight veti crea un spatiu confortabil si atractiv atât pentru angajati cât si pentru vizitatori.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.