Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Cabine acustice
Foto

Cabinele noastre acustice permit utilizatorilor sa se concentreze asupra activitatii lor profesionale chiar si în zonele cu spatii deschise. Caracteristicile excelente de izolare fonica îi protejeaza de zgomotul si distragerile din birou atunci când acestia trebuie sa efectueze apeluri telefonice sau sa participe la întâlniri.

Gradul avansat de personalizare creeaza posibilitati de a selecta dimensiunea cabinei, materialul tapiteriei si culoarea. Structura modulara si design-ul industrial asigura o integrare fireasca în orice mediu de lucru, de la birouri urbane pâna la hale de productie.

Toate cele trei versiuni sunt prevazute cu iluminat automat, ventilatie si sisteme de gestionare a cablurilor. Mindfulness si Inspiration favorizeaza munca individuala, în timp ce aceasta din urma poate gazdui, de asemenea, lucrul în echipa sau momente de respiro. Ambele pot fi amenajate cu ajutorul unor piese din familia Stillness si din colectia de mese de relaxare.

Creation este o mica sala de conferinte care faciliteaza interactiunea si discutiile constructive. Aceasta cabina fonica poate gazdui o masa de întâlnire si pâna la 4 scaune Convenience.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.