Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Corpuri depozitare
Foto

Birourile noastre pot fi completate în mod optim cu articole din vasta colectie Comfort, care îmbina corpuri mobile birou, dulapuri si biblioteci. Piesele simple si multifunctionale, disponibile într-o gama larga de forme si culori, pot fi utilizate de manageri si angajati deopotriva.

Numeroasele dimensiuni disponibile va permit sa profitati la maximum de spatiul dedicat în orice zona larga sau restrânsa. De la modele înalte si înguste pâna unele compacte care se pot aseza sub blatul de lucru, aceasta mobila de birou ofera un spatiu util de depozitare pentru orice tip de documente, echipamente mici si consumabile.

Materialele si finisajele de înalta calitate va pot ajuta sa promovati o imagine profesionala si de încredere a companiei printre vizitatori. Adaugati acestor solutii pentru depozitare birou si piese din colectiile noastre de scaune, fotolii si canapele si veti obtine un spatiu de lucru modern si confortabil pentru întreaga echipa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.