Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Corpuri depozitare
Foto
Foto

Sortarea si arhivarea documentelor poate fi o sarcina minutioasa si consumatoare de timp. Daca aceasta se desfasoara într-un spatiu de stocare limitat sau care nu se afla în imediata apropiere a zonei de lucru, întregul proces poate deveni o provocare pentru orice angajat.

Colectia noastra Straight va poate ajuta sa creati un spatiu de lucru ordonat si sa accesati documentele, consumabilele, echipamentele si chiar obiectele personale necesare într-un mod rapid si confortabil. Acest mobilier de birou contine piese cu un design compact si cu suprafete generoase. Schema de culori neutre si naturale permite ca aceasta gama sa fie usor de integrat în diferite spatii ale ??companiilor sau ca mobila birou acasa.

Linia Straight contine dulapuri, casetiere si biblioteci în diferite dimensiuni, fapt ce înlesneste instalarea acestora în spatiile disponibile. Diferite optiuni, cum ar fi usi de tip tambur sau tavite detasabile pentru instrumente de scris, sporesc functionalitatea si ofera un plus de confort utilizatorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.