Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 39 vizite
Poza Corpuri depozitare
Foto

Colectia Supreme se prezinta sub un aspect vizual atractiv. Piesele de mobila pentru birou se remarca prin luciul suprafetelor frontale, care subliniaza design-ul minimalist si aduc un plus de stil în spatiul de birouri. Schema de culori, de la tonuri neutre la tonuri puternice, sporeste si mai mult efectul estetic si va ajuta sa creati planuri unice de amenajare.

Gama contine casetiere si dulapuri depozitare birou care va permit sa va organizati în mod optim spatiul de lucru si sa stocati în siguranta documente, fie la vedere fie în spatele unor usi.

Datorita liniilor simple si dimensiunilor compacte, articolele se integreaza usor atât în ??birourile executive, cât si în cele operationale. În plus, acestea pot constitui o completare fireasca la unele dintre birourile de primire în companiile care au nevoie de spatiu pentru depozitare chiar la intrare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.