Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Mese de sedinte
Foto

O multitudine de caracteristici fac din Harmony o piesa de mobila receptie care trezeste imediat interesul. Când este iluminat, design-ul unic al casetei încorporate se poate asemana cu o aranjare minutioasa a unor pietre pe un perete sau cu un grup de celule vazut la microscop.

În timp ce vizitatorii îsi folosesc imaginatia pentru a interpreta modelul neasteptat în maniera proprie, liniile simple si minimaliste ale corpului si ale blatului de lucru le ofera în mod cert un aer stilat.

Elementele prezente în alb si argintiu, ce combina diferite materiale precum sticla si otel specializate, confera un sentiment de gratie si stabilitate. Sistemul de iluminare cu LED de tip RGB, montat în interiorul casetei, emana, sub actiunea telecomenzii, o multitudine de culori care sa se potriveasca diverselor preferinte sau design-ului interior.

Ansamblul atragator poate fi o alegere buna pentru un mobilier receptie salon sau departament de creatie, dar este la fel de potrivit pentru orice alt sector de activitate. Posibilitatile de personalizare a biroului îi sporesc functionalitatea si ajuta la optimizarea spatiului disponibil pentru receptie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.