Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Mese de sedinte
Foto

Liberty este o piesa inovatoare de mobilier receptie birou cu un caracter adaptabil. Combinatia surprinzatoare dintre o masa ovala si o structura unghiulara adiacenta – montata fie în partea stânga, fie în partea dreapta – creeaza un aer de confidentialitate dar si posibilitati de comunicare. Acest lucru permite utilizatorului sa alterneze munca individuala cu asistenta clientilor, fara a-si schimba locul.

Aspectul compact desemneaza gama Liberty ca fiind o alegere buna pentru zone aglomerate sau spatii cu un plan de amenajare dificil. Cu toate acestea, se pot instala mai multe astfel de birouri si în receptii mai mari sau în spatii deschise, în grupuri sau individual, aflate la distante egale.

Blatul de lucru si corpul în alb, combinate cu partea frontala în nuante de maro deschis sau închis, impresioneaza prin simplitate si naturalete. Polita din sticla adauga o nota de eleganta diafana si poate fi utilizata si ca statie de lucru în cazul unor sarcini rapide, pentru a încuraja miscarile corpului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.