Ghidul Serviciilor
Palladium Concept
inapoi la firma 34 vizite
Poza Mese de sedinte
Foto

Shapely este o receptie birou care întâmpina vizitatorul sub o înfatisare eleganta si dinamica. Materialele diferite din care se compune – precum sticla si aluminiu – sunt discret luminate prin LED pe toata lungimea, pentru a lasa o impresie de durata.

Optiunile de proiectare – în forme drepte, în colt sau rotunjite – asigura integrarea în orice fel de spatiu sau schema de amplasare. Structurile disponibile pot fi prevazute cu module joase, potrivite pentru asistarea clientilor cu dizabilitati sau a celor cu care contactul trebuie mentinut un timp mai îndelungat.

Blatul si corpul – disponibile în alb si argintiu – permit potrivirea acestui birou cu o diversitate de amenajari interioare. Pentru un spatiu orientat catre natura, partea frontala poate fi produsa în culori precum stejar canadian sau castan. Daca doriti o culoare mai vie, puteti opta pentru un galben sau rosu aprins ce creeaza un aspect indraznet. Elementele alese în totalitate în culoarea alb vor crea un spectaculos mobilier receptie cabinet medical sau pot aduce o nota de simplitate încântatoare în orice spatiu umplut anterior de culoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.