Ghidul Serviciilor
Pamy Metrologic Waage Timisoara - Reparatii Cantare Balante
inapoi la firma 1858 vizite
Poza Despre noi
Foto

Societatea Pamy S.R.L.

este infintata din anul 1993 de Aurel Lutu ( 10.10.1953 – †14.09.2004 ) si are ca obiect de activitate vanzare si service de cantare , balante si platforme electronice pentru uz comercial si industrial, balante analitice de precizie pentru uz tehnologic , cantare de piata, cantare pentru supermarketuri, platforme de cantarire pentru vehicule auto si CF , sisteme de numarare, precum si aparate de insacuit (insacuitoare), aparate de dozat (dozatoare), dispozitive de cantarire mecanice, semiautomate.

In functie de cererea dumneavoastra si scopul pentru care doriti sa achizitionati un cantar, societatea noastra va ofera o gama larga de produse adaptate oricaror cerinte.

Societatea Pamy SRL comercializeaza balante si bascule de la marii producatori romani cat si de la importatorii aflati pe piata interna. Printre acestia enumeram firme de prestigiu ca: Balanta Sibiu, Soretti , Partner Corporation , Flintab , Rel Computer, Romosa Industrie, F.E.A. Bucuresti, Sartorom, OF System , Bizerba , etc.

Produsele pe care le distribuim au garantie si declaratie de conformitate (buletin de verificare metrologica) pentru 12 luni si de asemenea se asigura service garantie si post-garantie .In domeniul prestarilor de service societatea se ocupa cu: revizii , reparatii, etalonari si service garantie si post-garantie. Tot in cadrul acestui departament ne ocupam cu montari de balante si bascule de la 1 tona pana la poduri auto de 80 tone.

Societatea Pamy SRL s-a inchis in ianuarie 2016 activitatea acesteia fiind preluata se societatea Pamy Metrologic Waage SRL.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.