Ghidul Serviciilor
Pandoor Glass Systems - Amenajari Din Sticla Securizata Si Balustrade, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 1660 vizite
Poza Cabine de dus
Foto
Foto

Sticla securizata pentru cabine de dus, asigura o rezistenta la socuri si la incovoiere de 5 ori mai mare decat cea a unei sticle obisnuite . Rezistenta la socuri permite unui geam securizat de 8 mm sa suporte greutatea unei bile de otel de 500 g care cade de la o inaltime de 2 m. Aceasta rezistenta se caracterizeaza printr-o tensiune de rupere la incovoiere minima de 129 MPa. Cabinele de dus din sticla securizata PANDOOR, sunt produse din sticla securizata, anticalcar TIMELESS SAINT GOBAIN, produsa special pentru cabine de dus cu o garantie anticalcar de 10 ani.

Pandoor produce cabine de dus pe comanda cu sisteme de cea mai buna calitate. Sistemele de glisare pentru cabinele de dus , sunt fabricate din inox 304 quality pe finisaj satinat sau lucios. Puteti alege manerul tip scoica, manerul tip buton sau manerul port-prosop in functie de preferintele dumnaevoastra. Cabinele de dus din sticla securizata sunt echipate complet si sunt produse cu atentie pana la cel mai mic detaliu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.