Ghidul Serviciilor
Pandoor Glass Systems - Amenajari Din Sticla Securizata Si Balustrade, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 1718 vizite
Poza Usi sticla
Foto

sile glisante din sticla PANDOOR asigura beneficii uriase de economisire a spatiului. Design minimalist si în combinatie cu tehnologia demonstrata a rolelor, chiar si usile mari pot fi operate silentios si cu usurinta.

O usa glisanta din sticla, este un tip de usi glisante în arhitectura si constructii care asigura acces la lumina naturala abundenta, aer liber, aer curat fara a lua din spatiu.
O usa glisanta din sticla este formata din panouri fixe si panouri mobile care impreuna formeaza o singura unitate – usa glisanta.
Usa glisanta din sticla este executata din geam de 8-10 mm securizat, clar, sablat, colorat sau personalizat in functie de preferintele beneficiarului. Toate uslie din sticla securizata PANDOOR sunt executate cu dimensiuni pe comanda. Accesorizarea usilor glisante din sticla se face cu sisteme de glisare din inox sau aluminiu ce pot fi vopsite in nuante RAL. Toate accesoriile usilor le recomandam in functie de preferintele clientului si design-ul incaperii.
PANDOOR iti ofera o gama larga de accesorii pentru usi din sticla de la cei mai renumiti producatori din europa cum ar fi Dorma, Geze si Hafele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.