Ghidul Serviciilor
Pandorra Business Management
inapoi la firma 322 vizite
Poza Project management
Foto

De ce avem nevoie pentru a pune in scena ideile, pentru a implementa solutiile? De ce avem nevoie de project management?

Exercitiu – fiecare dintre noi este un manager, sau cel putin ar trebui sa fie atunci cand vine vorba de viata sa. Profesional poate ca liderii se nasc dar managerii se formeaza. E nevoie de antrenament sustinut pentru ca altfel riscam sa ne iesim din forma.

Viteza – spunea cineva adresandu-se managerilor ca in vremurile de astazi trebuie sa alergam atat de repede incat sa stam pe loc. Ca manageri nu trebuie sa ignoram ritmul in care lucrurile se intampla.

Gratie – ne formam ca manageri prin exercitiu dar ce impresie atunci cand reusim sa o facem cu eleganta.

Talent – aroma talentului impulsioneaza exercitiul managementului in context-ul cursei nebunesti. Sa alergi cu eleganta, aceasta da provocare pentru management-ul contemporan.

Hotarare – hotarare in setarea obiectivelor, hotarare in coordonare si hotarare in fiecare actiune, pentru ca hotararea determina constant dorinta de a obtine performanta.

Flexibilitate – intr-o perioada in care totul depinde flexibilitatea este cuvantul cheie pentru adaptare si reinventare activa.

Incredere – in tine, in oamenii tai, in actiunile tale si ale echipei. In lipsa ei nu e decat incertitudine. Si daca ne confruntam doar cu incertitudine atunci cum putem actiona?

Munca de Echipa – niciodata un manager nu este singur si niciodata performanta nu este doar a lui.

Pasiunea – se simte si se transmite, razbate prin toti porii si este pasiunea cu care zi de zi ne asezonam meniul de manager. E mai gustos asa.

Curaj – sa iei decizii pe care altii inaintea ta nu le-au luat, sa iti spui parerea si sa iti asumi deciziile. Vei castiga respect inainte de recunoastere. Aceasta din urma e doar un rezultat.

Dedicatie

Competenta

Indrazneala

Lasam deschise ultimele calitati pentru ca doar cunoscandu-ne veti putea chiar voi sa completati lista. Nu vom insira o lista de procese, nu vom face aici o teorie de proiect pentru ca suntem altfel.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.