Ghidul Serviciilor
Paneuropa Logistics - Transport Marfa, Intern Si International, Cluj Napoca
inapoi la firma 370 vizite
Poza Transport marfa expres
Foto
Foto

Incepand cu acest an avem transporturi zilnice expres  pe urmatoarele tari:

 

 Italia, Austria, Germania, Ungaria, Olanda, Belgia si Luxemburg.

 Aceste transporturi le efectuam cu furgonete prelata, cu o capacitate de incarcare de 20-25 mc, respectiv 1000-1500 kg, depinzand de modelul constructiv.

 Putem incarca marfuri atat in regim grupaj(marfa mai multor clienti grupate pe o masina) sau expres(masina dedicata unui singur client).

 

 Aceste transporturi sunt caracterizate in primul rand de rapiditate si promptitudine, avand un timp de tranzit de 12-24-36-48 ore, toate marfurile ridicate se livreaza in max.48 ore din momentul ridicarii lor.

 Cu aceste masini din dotare va oferim si serviciul transport door-to-door, toate marfurile sunt ridicate si livrate la adresa specificata de client.

 

Ridicam marfuri din judetele:

 

 Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Arad, Timis, Hunedoara, Bihor, Satu Mare, Salaj

 

 in zilele de luni, marti miercuri cu livrare in 12-48 ore in Austria, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg sau Italia. In fiecare zi de luni, marti si miercuri pleaca cate o masina catre aceste tari.

 In Italia, Austria, Germania, Olanda, Belgia si Luxemburg ridicam marfuri incepand de marti pana vineri, in fiecare zi pleaca o masina catre Romania din aceste tari, pentru a putea livra marfurile cu rapiditate. In Romania livram marfa in judetele mentionate mai sus.

 Transportam orice tip de marfa, care se incadreaza in capacitatea de incarcare de 25 mc si 1500 kg, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice.    

 Toate masinile din dotare sunt noi, norma poluare euro 6, iar fiecare marfa transportata este asigurata pana in limita a 50.000 euro.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.