Ghidul Serviciilor
Panouri Solare Smart - Sisteme Fotovoltaice La Cheie
inapoi la firma 47 vizite
Poza Invertoare
Foto

Invertor hibrid monofazat Huawei SUN2000-2KTL-L1, 2 kW, 2000 W - 4,906.00 lei

 

Huawei SUN2000-2KTL-L1 face parte dintr-o gama inovatoare de invertoare rezidentiale on-grid monofazate, având unele dintre cele mai bune caracteristici.

Acesta este un invertor inteligent, cu protectie activa împotriva arcurilor curente si prezinta o eficienta cu pâna la 30% mai mare datorita optimizatoarelor SUN2000-450W-P cu care este prevazut. De asemenea, acesta beneficiaza de conexiune WLAN inclusa, fiind echipate cu inteligenta artificiala, iar puterea sa este de 2000 de wati, având o eficienta maxima de 98,4%. Acest invertor permite pornirea rapida datorita aplicatiei Huawei Solar si poate fi configurat printr-un singur clic, fiind extrem de usor de instalat.

De asemenea, poate combina energia generata de câmpul fotovoltaic împreuna cu energia stocata pentru a furniza toata energia de care are nevoie o locuinta. Ratingul în ceea ce priveste siguranta este IP65, ceea ce îl face sa aiba o protectie remarcabila împotriva conditiilor nefavorabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.