Ghidul Serviciilor
Panouri Solare Smart - Sisteme Fotovoltaice La Cheie
inapoi la firma 47 vizite
Poza Montaj panouri solare
Foto

Echipa va este alaturi în descoperirea si implementarea celor mai bune variante pentru a duce la bun sfârsit proiectele sustenabile de obtinere a energiei verzi. Am trecut împreuna de stadiul de proiect, am descoperit cele mai bune variante de energie eco si am reusit sa obtinem autorizatiile necesare.

În continuare ne vom ocupa de montaj. Ne dorim ca totul sa fie perfect, de aceea colaboram doar cu specialisti în domeniu. Am cooptat în echipa profesionisti, ingineri, electricieni si muncitori seriosi care efectueaza orice sarcina cu maximum de seriozitate.

Companiile partenere care se ocupa de montajul echipamentelor fotovoltaice si a turbinelor eoliene sunt compuse din oameni experimentati care îsi cunosc perfect sarcinile si toate normele de protectie a muncii.

Montaj de la zero

Serviciile de montaj furnizate sunt complexe si foarte variate, de la cele de racordare a componentelor la reteaua electrica, la cele de realizare a circuitelor specifice si punere în functiune a instalatiilor electrice. Specialistii colaboratori se ocupa de crearea, realizarea si constructia instalatiilor de la zero. În timpul operatiunilor sunt analizate cu mare atentie toate particularitatile, astfel ca montajul sa fie perfect si circuitele functionale.

Punere sub tensiune

Dupa ce sistemele sunt puse în functiune, specialistii nostri se ocupa de operatiunile de punere sub tensiune a instalatiilor, dar si de montarea componentelor de înregistrare si furnizare a energiei electrice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.