Ghidul Serviciilor
Panouri Solare Smart - Sisteme Fotovoltaice La Cheie
inapoi la firma 47 vizite
Poza Panouri fotovoltaice
Foto

686.00 lei

Panoul Canadian Solar 310 Wp, CS3K-310MS, Full Black PERC, KuBlack este un panou fotovoltaic monocristalin Full Black produs sub marca unuia dintre cei mai mari producatori mondiali de solutii de înalta calitate pentru sistemele solare.

Eficienta acestui panou monocristalin este una ridicata, prezentând pierderi reduse de energie în conexiunea celulara. Marele sau avantaj este dat de faptul ca minimizeaza impactul microfisurilor, prezentând, de asemenea, o toleranta ridicata la umbrire. Coeficientul de temperatura Pmax este unul scazut, de -0,36% / ° C, iar temperatura celui mai înalt punct de temperatura are, de asemenea, o valoare scazuta. Sarcina admisa pentru zapada este una puternica, respectiv de pâna la 6000 Pa, iar sarcina de vânt este de pâna la 4000 Pa.

Panoul Canadian Solar CS3K 310MS 310 W este un panou monocristalin cu 120 de semicelule proiectate pe un cadru negru, acesta beneficiind de tehnologia modulului Low Internal Current (LIC) si facând astfel parte din ultima generatie de tehnologie a modulelor. Designul sau este unul inovator, facând parte din gama de module Ku Modules. Garantia oferita de producator pentru materiale si manopera este de 12 ani, iar garantia puterii liniare este de 25 de ani. Prin caracteristicile pe care le are, acest panou reprezinta un produs de o calitate exceptionala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.