Papion, Restaurant - Bucuresti
STARTER RECE
Mousse de ton pe pat de lime
Foie gras cu jeleu de gutui
Aspic de curcan în culori
Terină de pui cu legume și ciuperci
Ruladă de spanac cu șuncă
Cheesecake cu somon fumée și chivas
Coșuleț de tagliatelle de morcov, țelină,
ananas și prosciuto crudo
Vol-au-vent cu gorgonzola și nucă
Salată de creveți
ANTREU CALD
Fel de pește* / Fel tradițional**
Risotto cu șofran și alune / Cartofi parisiennes
Decor de legume
Sos (în funcție de tipul de pește)
FEL TRADIŢIONAL
Sărmăluțe în foi de viță / varză
FEL PRINCIPAL
La alegere:
Duet de mușchi de vită cu piept de pui și bacon /
Rață cu ceapă caramelizată și coacăze roșii /
Duet piept de curcan și mușchiuleț de porc
Cartofi Duchesse / Budincă de cartofi
Salată de sezon
TORT Prețuri:
**Sărmăluțe în foi de varză - 200lei/pers
*Doradă la cuptor - 220lei/pers
*Somon crispy cu spanac - 240lei/pers
*Wellington de somon cu spanac - 250lei/pers
*Duet de somon cu șalău în mantie - 250lei/pers
*File de biban de mare - 260lei/pers
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.