Papion, Restaurant - Bucuresti
STARTER RECE
Tartină din icre de crap pe pat de lămâie
Terină din cașcaval cu legume fresh
Balotină de pui în mantie de foietaj
Roșie umplută cu salată de vinete
Vol-au-vent cu salată de ciuperci şi pui
Evantai din mușchi file
Canapea cu gorgonzola și nucă
Măsline kalamata
ANTREU CALD
Păstrăv la cuptor
Risotto cu legume / Cartofi Parisiennes
Sos butter lemon fresh
FEL TRADIȚIONAL
Sărmăluțe în foi de varză
Mămăliguță, bacon crispy, roșii concasse
FEL PRINCIPAL
Pulpe de pui dezosate
Ceafă de porc, cârnăciori
Cartofi cu rozmarin la cuptor
Salată de sezon
TORT
Preț pentru Salon Ballroom: 220lei/pers
Preț pentru Salon Lasser: 200lei/pers
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.