Ghidul Serviciilor
Paradisul Jaluzelelor - Jaluzele, Rolete, Storuri Bucuresti
inapoi la firma 184 vizite
Poza Rolete
Foto

Roletele opace mai sunt numite si rulouri textile blackout, deoarece impiedica total patrunderea luminii in biroul sau locuinta ta datorita peliculei aplicate pe suprafata orientata catre exterior.
Stim cât este de important somnul pentru organism, starea de spirit si dieta. Pentru a obtine un randament sporit la serviciu, scoala sau pentru a avea o dispozitie mai buna, avem nevoie de un somn odihnitor .
Chiar daca doresti sa dormi mai mult intr-o zi de sâmbata sau vrei sa te odihnesti dupa o tura de noapte, noi iti oferim solutia. De departe cel mai mare inconvenient pentru toate aceste este soarele, fara de care nu ar exista nimic in lumea nostra, dar pe care vrem sa-l îmbunam atunci când vrem sa ne reîncarcam bateriile.
Chiar daca esti din Bucuresti sau din oricare alt oras vrem sa avem un aport în odihna familiei tale, cu ajutorul rulourilor interioare opace.
Mai jos iti prezentam cateva din mostrele cu materialele din care putem produce orice cantitate la dimensiunea potrivita cu geamurile locuintei tale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.