Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Paralela 45
inapoi la firma 2077 vizite
Poza Turism individual
Foto

CORFU - TURISM INDIVIDUAL

Perioada 04 mai – 25 octombrie 2013

Corfu – numit de greci Kerkyra – este o insula situata in Marea Ionica, aproape de costa Albaniei, de care este despartita printr-o stramtoare cu o latime de 3 pana la 25 km. Impreuna cu insulele satelit care apartin de el, Corfu este a doua insula ca marime dintre Insulele Ionice (Paxi, Lefkada, Ithaki, Kefalonia, Zakynthos, Kythira).

Corfu este o insula muntoasa, cel mai inalt varf fiind Pantokrator si se bucura de un climat mediteranean cu ierni blande si veri calduroase, dar umed atorita vanturilor care vin din sed-est si care aduc ploi abundente mai putin in lunile de vara.

Corfu se deosebeste de celelalte insule grecesti, neavand o vegetatie atat de luxurianta, dar nu lipsesc alte atractii naturale, plaje superbe de nisip, cranguri cu maslini, o mare varietate de orhidee.

Capitala insulei si principalul oras de pe insula este Corfu, cunoscut si sub numele de Kastropolis – Orasul Castel datorita celor doua castele fortarete. Orasul vechi, care s-a dezvoltat in interiorul fortificatiilor este un labirint de stradute inguste pavate cu piatra, intortocheate, dar pline de culoare si curate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.