Ghidul Serviciilor
Parrot Invent - Montare Si Reparatii Interfoane, Bucuresti
inapoi la firma 1835 vizite
Poza Montare Interfon
Foto

Ne-am specializat in montare interfoan dar si in intretinere si service. Avem specialisti atat atit pentru partea electrica cat si pentru partea mecanica: usi care cuprinde sistemul de montare interfon cu inchiderea usi cu yale electromagnetice, broaste mecanice, butici de yale, si amortizoare pentru usi. Multe probleme la interfoane apar cand usile nu se inchid, broaste raman blocate sau nu se inchid,sau de la  chei care nu merg bine.

Montare Interfoane pentru vile si blocuri. La aceastea asiguram componente de cea mai buna calitate deoarece fiabilitatea scazuta a Unitatii Centrale  sau a  Broastei Electromagnetice duce la cheltueli mari si neplaceri pentru locatari, administratie, si deci si pentru noi. Calitatea si garantia calitãtii oferite de firma noastra sînt apreciate de clientii pe care ii avem si care ne solicita de peste 20 de ani..

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.