Ghidul Serviciilor
Pas Instal - Instalatii Sanitare,termice,electrice Bucuresti
inapoi la firma 11417 vizite
Poza Instalatii climatizare
Foto

Pas Instal > Instalatii Climatizare > Instalare si montaj aer conditionat

Orice proiect incheiat cu succes reprezinta inca o reusita care va fi atasata portofoliului nostru de activitate in domeniul de instalare a aerului conditionat! Pe tot parcursul nostru de existenta in campul muncii, am realizat cu profesionalismul ce ne caracterizeaza serviciile prestate, un numar vast de proiecte de instalare aer conditionat, indiferent de spatiile in care aceste sisteme de racire/incalzire au fost montate. Fie ca a fost vorba despre spatii comerciale, cladiri industriale, companii sau spatii rezidentiale am oferit calitate in montare aerului conditionat, echipa noastra de specialisti dispunand de cunostiinte detaliate in vederea multumirii clientilor sai.

Sistemul de stabilire a ambientului in care va aflati in functie de nevoile dumneavostra nu este o tehnologie moderna, insa beneficiaza si in prezent de mare succes. De aceea, montajul de aer conditionat reprezinta o prestare de serviciu foarte solicitata in orice perioada a anului. Fie ca este vara, fie ca este iarna montarea aerului conditionat in spatiul in care va petreceti marea majoritate a timpului reprezinta o necesitate. Echipa de experti PasInstal rezolva orice problema! Astfel, instalarea de aer conditionat se va realizat intr-o maniera rapida si eficient, iar dumneavoastra puteti beneficia de avantajele montajului aerului conditionat realizat intr-o maniera profesionista, demna de tot respectul!

Am dorit ca prestarea serviciului de montare aer conditionat sa raspunda celor mai existente cerinte venite din partea dumneavoastra! Suntem o echipa deschisa la provocari, intotdeauna invatand din fiecare proiect pentru care serviciile noastre de instalare aer conditionat au fost solicitate. Ne pasioneaza meseria de instalatori, electricieni, ingineri pe care o cuantificam la fiecare final de proiect! Astfel, fiecare solicitare in vederea de montaj aer conditionat aduce un plus de valoare echipei noastre, transformandu-ne in una dintre cele mai apreciate firme de instalatii din Bucuresti!

instalare si montaj aer conditionatCE SISTEME DE AER CONDITIONAT INSTALAM?

PAS INSTAL poate instala sisteme de aer conditionat pentru spatii de mai multe feluri: cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri industriale. Sistemele de aer conditionat se folosesc atat pentru crearea unei ambiante placute pentru oameni, dar si pentru mentinerea in buna forma a echipamentelor tehnice din mediul industrial sau de afaceri (precum echipamente IT si multe altele). Pentru o eficienta sporita a fiecarui aparat de aer conditionat, trebuie ca sistemul de racire a aerului ales sa raspunda optim nevoilor spatiului respectiv.

Astfel, se va tine cont de inaltimea camerei, de suprafata, de volum, de numarul de persoane care il vor popula etc. De aceea, PAS INSTAL ofera solutii personalizate pentru instalatiile pe care le realizeaza, astfel incat fiecare client sa se bucure de o eficienta maxima.

instalare si montaj aer conditionatNE RECOMANDA EXPERIENTA DE 15 ANI IN MONTAJUL APARATELOR DE AER CONDITIONAT

Cunostintele si profesionalismul echipei de specialisti care lucreaza la proiectele de instalatii vin in urma experientei mari, de aproape 15 ani in domeniul instalatiilor. De aceea, echipa de experti este intotdeauna capabila din punct de vedere profesional sa raspunda chiar si celor mai exigente dintre cerinte. Expertii de la PAS INSTAL sunt ingineri, instalatori, electricieni, sudori, lacatusi specialisti in fiecare domeniu. Acestia lucreaza cu profesionalism pentru a duce la capat cu succes si la timpul stabilit fiecare proiect de instalatii.

Astfel, multumita experientei impresionante in domeniu si echipei de experti in instalatii, PAS INSTAL ofera o gama larga de servicii personalizate, printre care amintim: instalatii sanitare (fie interioare, fie exterioare), instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii de protectie contra incendiilor si instalatii electrice. Echipa de experti de aici este capabila sa monteze instalatii atat in cladiri rezidentiale cu apartamente mici, cat si in cladiri industriale de mare amploare. PAS INSTAL are o experienta de aproape 15 ani pe piata din Romania, avand proiecte chiar si in strainatate. De aceea, beneficiaza de cunostinte multiple in domeniul instalatiilor pentru orice fel de cladire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.