Ghidul Serviciilor
Pas Instal - Instalatii Sanitare,termice,electrice Bucuresti
inapoi la firma 11417 vizite
Poza Instalatii climatizare
Foto

Centralele de tratare a aerului reprezinta elementul principal al sistemelor de climatizare dintr-o cladire. Cu ajutorul acesteia, se asigura ventilarea, incalzirea, racirea, umidificarea si dezumidificarea aerului din sistemul de climatizare. Aceste sisteme pot fi montate in orice fel de cladire, indiferent de capacitate, de la cladiri rezidentiale pana la cladiri comerciale si industriale. Instalatiile centrale de tratarea aerului pot functiona in mod eficient in orice mediu, indiferent de temperaturile ridicate sau scazute.

O instalatie de tratare a aerului eficienta este aceea care asigura mereu conditii ambientale placute, cu costuri reduse de exploatare. Iar aceste criterii pot fi indeplinite cu succes atunci cand instalatia este personalizata si adaptata specificului spatiului respectiv. De aceea, specialistii de la PAS INSTAL ofera servicii personalizate in acest sens, astfel incat fiecare spatiu utilat cu sisteme de tratare a aerului sa fie cu adevarat eficient.

Centralele de tratare a aerului sunt foarte versatile si reprezinta o solutie personalizata de optimizare a conditionarii aerului intr-un spatiu comercial, industrial sau chiar rezidential. Astfel, specialistii de la PAS INSTAL pot realiza si implementa proiecte personalizate pentru orice spatiu. Fiecare centrala de tratare a aerului poate fi adaptata pentru a raspunde solicitarilor, indiferent de debitul de aer necesar.

PAS INSTAL are o experienta de aproape 15 ani in domeniul instalatiilor, atat in Romania, cat si in strainatate. De-a lungul timpului a executat numeroase lucrari de instalatii pentru constructii civile si industriale, lucrari de instalatii sanitare interioare sau exterioare, instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii de protectie contra incendiilor si instalatii electrice. Echipa de specialisti cuprinde ingineri, instalatori, sudori, electricieni, lacatusi foarte experimentati si specializati in domeniul lor. De aceea, echipa PAS INSTAL este intotdeauna pregatita sa satisfaca nevoile legate de instalatiile de ventilatie, instalatiile electrice, termice etc. pentru spatiile la care lucreaza.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.