Ghidul Serviciilor
Pas Instal - Instalatii Sanitare,termice,electrice Bucuresti
inapoi la firma 11417 vizite
Poza Instalatii de legare la pamant
Foto

Instalatiile de legare la pamant (sau, cum mai sunt numite – instalatiile de impamantare) au rolul de a proteja impotriva unui accident de natura electrica ce ar putea aduce daune materiale si umane, fie ca vorbim de provocarea unui incendiu, fie de deteriorarea consumatorilor electrici. Mai exact, exista situatii in care, in caz de descarcari electrice sau de functionarea defectuoasa a sistemului electric, tensiunea electrica poate creste amenintor, cu mult peste nivelul pragului de electrocutare sau de deteriorare a consumatorilor. Astfel, daca intensitatea curentului electric depaseste valoarea de 25 - 30 de mA, exista un mare pericol de electrocutare pentru oameni. Si, mai mult decat atat, unii consumatori electrici care nu suporta tensiuni ridicate se pot deteriora iremediabil, tocmai din cauza acestui exces de tensiune electrica. Instalatiile de legare la pamant trebuie sa aiba o rezistenta cat mai mare in caz de scurtcircuitarea sistemului electric, pentru a putea asigura protectia necesara atat a bunurilor materiale, cat mai ales a vietilor omenesti.

Instalatia de impamantare se monteaza in pamant si este formata din 3 tevi galvanizate de aproximativ 2 metri lungime si de 25 - 30 mm grosime. Tevile galvanizate sunt legate reciproc printr-o platbanda galvanizata, iar legaturile vor fi protejate. Este bine ca fiecare lucrare de impamantare sau de electricitate realizata sa fie implementata de specialisti, de electricieni, pentru a elimina risctul electrocutarii sau a accidentelor pe termen lung. Pentru acest lucru, electricienii, inginerii si sudorii specialisti de la Pas Instal va stau la dispozitie pentru orice instalatie electrica, indiferent de amplitudinea si complexitatea ei. Echipa Pas Instal este pregatita sa execute lucrari de acest fel pentru cladiri civile, cladiri comerciale si chiar cladiri industriale care necesita instalatii mai complexe. Astfel, Pas Instal ofera servicii complexe si personalizate pentru crearea instalatiilor de alimentare cu energie electrica, instalatii de legare la pamant, de iluminat, de prize etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.