Ghidul Serviciilor
Pas Instal - Instalatii Sanitare,termice,electrice Bucuresti
inapoi la firma 11414 vizite
Poza Instalatii termice
Foto

PAS INSTAL ofera servicii complexe de instalare a corpurilor de incalzire statica sau mecanica, fie ca e vorba de radiatoare, convectoare sau ventiloconvectoare. Corpurile cu incalzire statica emana caldura pe baza miscarii naturale a aerului, ca, de exemplu, radiatoarele, convectoarele, convectoradiatoarele. Corpurile cu incalzire mecanica emana caldura pe baza miscarii aerului prin mijloace mecanice. Acestea sunt ventiloconvectoarele, aeroterme, baterii cu ventilator etc. Instalatiile termice pot folosi corpuri de incalzire din fonta, otel, aluminiu, cupru, in functie de preferintele clientului si de specificul spatiului de incalzit.

Cele mai bune servicii de instalatii termice sunt cele care raspund necesitatilor spatiului ce trebuie incalzit; echipa PAS INSTAL intelege acest lucru si de aceea ofera solutii personalizate pentru fiecare spatiu in parte, fie ca e vorba de cladiri industriale impresionante, fie de mici apartamente sau garsoniere. Pentru ca este important ca fiecare spatiu sa fie utilat termic in functie de specificul sau; doar in acest fel instalatiile termice se vor dovedi cu adevarat eficiente.

Echipa de specialisti de la PAS INSTAL este pregatita pentru realizarea oricarui proiect de instalatii termice si nu numai, fiind capabila sa raspunda oricaror provocari ar putea intalni in cadrul proiectelor. De aceea, se obtin intotdeauna rezultate bune, iar clientii sunt de fiecare data multumiti. Rezultatele favorabile obtinute in urma proiectelor realizate reprezinta garantia profesionalismului cu care lucreaza echipa. Experienta de aproape 15 ani pe piata din domeniu din tara, dar si din strainatate aduce un plus de valoare echipei care este pregatita de a intampina fiecare proiect cu profesionalism. Astfel, lucrand aproape 15 ani in domeniul instalatiilor, PAS INSTAL a realizat numeroase proiecte de instalatii termice, electrice, sanitare, de climatizare si de stingere a incendiilor. In plus, PAS INSTAL va pune la dispozitie un calculator de instalatii care sa estimeze valoarea generala a costurilor instalatiilor de care aveti nevoie pentru mai multe tipuri de spatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.