Ghidul Serviciilor
Passion Club Restaurant, Terasa, Pensiune - Bucuresti
inapoi la firma 204 vizite
Poza Oferta noastra
Foto

Oferta noastraVom organiza toate sarbatorile dumneavoastra.Saloane

Meniuri

 

Oricum s-ar defini un eveniment, el devine memorabil in ceea ce priveste cateva elemente fundamentale: atmosfera generala, muzica si meniul.

Si nimic nu poate fi lasat la voia intâmplarii atunci când este vorba de a multumi câteva sute de gusturi diferite. Numitorul comun al fiecarei farfurii trebuie sa fie: Prospetime. Bun Gust. Originalitate

De aceea, oferta noastra de meniu este selectionata atent pentru principalele tipuri de evenimente pe care le gazduim si le organizam si veti regasi astfel meniu nunta, meniu botez, meniu cununie, meniuri corporate.

Am gândit impreuna cu Chef-ul nostru de restaurant oferte speciale de meniu, adevarate art cuisine, adaptate fiecarui tip de eveniment in parte, iar gama variata de meniuri va ofera posibilitatea sa pregatiti fiecare detaliu al organizarii acestei etape in cel mai mic detaliu.

Cereti-ne o oferta nunta sau meniu nunta sau intreaba pe Chef despre ofertele speciale de meniu botez, meniuri private si meniuri corporate .

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.