Ghidul Serviciilor
Passion Club Restaurant, Terasa, Pensiune - Bucuresti
inapoi la firma 195 vizite
Poza Salon Lotus
Foto

Salonul Lotus este situat la parterul complexului Passion  pe o suprafata de desfasurare de 150 mp  si cu o capacitate cuprinsa intre 70- 100 locuri la masa, va intampina cu o atmosfera calda si prietenoasa generata de un design clasic - elegant.

Prestigiul pe care l-am castigat de-a lungul celor 14 ani de activitate ne obliga sa mentinem intotdeauna cele mai ridicate standarde in tot ceea ce facem, cuvantul nostru de ordine fiind “calitate”, atat a preparatelor cat si a serviciilor si respectarea promisiunii facute! Pe lista avantajelor se  numara facilitati cat si cele mai bune servicii personalizate , bucatarie proprie mobilata si utilata conform standardelor UE, instalatie de climatizare, posibilitatea de cazare in pensiunea Passion, generator electric, parcare privata monitorizata video ,acces facil catre mijloacele de transport in comun.

Coordonatorul evenimentului te va ajuta sa planifici totul pana in cele mai mici detalii pentru a avea un eveniment fara cusur.

 Capacitate

90pers Minim persoane

50pers

Suprafata150mp

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.