Ghidul Serviciilor
Pastravaria Bratioara*** - Jud. Arges
inapoi la firma 2606 vizite
Poza Facilitati
Foto
Foto

Păstrăvăria Brătioara încearcă mereu să dilate timpul. Deși această teorie nu a fost încă demonstrată, puteți să vă alăturați experimentului nostru cu ajutorul bazinelor de pescuit sportiv, terenurilor de tenis și fotbal, tenisului de masă și a mult mai contemporanului fussball.

Tabloul Păstrăvăriei Brătioara este zugrăvit și cu ajutorul șurii turistice, adusă de departe și asamblată aici pentru evenimente private de neuitat.

Iubitorii de natură se pot bucura de aerul curat plimbându-se cu căruța, închiriind o bicicletă sau pornind într-o drumeție montană.

Timpul trece mai repede cu o carte bună și multe pauze în foișoare, în hamace sau chiar pe șezlonguri.

Pe cei curajoși și iubitori de adrenalină îi provocăm la Aventura Park, tiroliană, tir cu arcul sau la o excursie pe golul alpin.

Dacă totuși vi se face dor de birou, sala de conferințe vă așteaptă cu proiector, TV prin satelit și sistem audio cu surround.

La final de seară ciocnim un pahar de vin în crama noastră și apoi ne relaxăm la focul de tabără.

Încheiem cu cele trebuincioase: baie în cameră, parcare păzită, încălzire proprie și terasă de socializare. Pentru celălalt tip de socializare, cel online, avem wi-fi la discreție, numai bun pentru a lansa în spațiul virtual pozele făcute la Păstrăvăria Brătioara. Sigur găsiți ceva să vă inspire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.