Ghidul Serviciilor
Pastravaria Bratioara*** - Jud. Arges
inapoi la firma 2606 vizite
Poza Pastravaria Bratioara
Foto

Acasă, birou. Birou, acasă. Target, deadline, telefoane, clienți noi, contracte, trafic infernal, gaze de eșapament. Un film care se derulează în fiecare zi. Acum ai șansa de a-i rescrie scenariul, măcar la sfârșit de săptămână.

Păstrăvăria Brătioara înlocuiește biroul tău cu una dintre cele 15 camere confortabile, schimbă scaunul cu un pat pufos în care se lenevește la discreție și îți umple nările de aer curat, proaspăt și rece, numai bun de tras adânc în piept. Superlativul răsfățului este inventat în suita premium, care veghează bazinele de păstrăv de la ultimul etaj.

Prânzul frugal, înfulecat pe tastatură, îl înlocuim cu un ospăț pantagruelic. Maestrul de ceremonii este păstrăvul, dar defilează și alte feluri de mâncare din gastronomia tradițională românească sau internațională. Se stropește cu vin din cramă și se lasă la dospit cel puțin un weekend pentru a reîncărca bateriile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.