Ghidul Serviciilor
Rompatent Design - Agentie De Proprietate Industriala Bucuresti
inapoi la firma 218 vizite
Poza Resurse
Foto

Agentia noastra, specializata in recunoasterea, protectia si consolidarea drepturilor de proprietate industriala in Romania, va  pune la dispozitie informatii privind taxele percepute de Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci, institutie care detine autoritate unica pe teritoriul tarii noastre, pentru toate procedurile in fata sa privind brevetele de inventie, marcile si indicatiile geografice, desenele si modelele industriale si modelele de utilitate.

Potrivit legislatiei in vigoare, cetatenii romani sau cetatenii straini cu rezidenta in Romania precum si persoanele juridice cu sediul in Romania sau a caror activitate este supusa legii romane, vor plati taxele in lei.

Cetatenii straini si persoanele juridice straine vor plati taxele in euro.

Onorariile agentiei noastre vor fi percepute in lei sau euro, dupa distinctiile de mai sus.

Ele au fost gandite de echipa manageriala intr-o maniera corelata atat in raport cu calitatea si promptitudinea serviciilor prestate cat si in raport de complexitatea serviciilor solicitate de dumneavoastra, ele fiind flexibile negociindu-se cu fiecare client in parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.